Content marketing

Form er fint, men ikke uden indhold

"Content is king" er et udtryk, du måske har hørt før. Og det gælder stadig den dag i dag. Ingen strategi, annonce, website eller webshop er bedre end det content, som bliver produceret til det. Indholdet, som dine potentielle kunder møder, skal røre noget i dem. Det skal få dem til at føle og interagere med dit brand. Derfor må du aldrig gå ned på godt content.

Grundlaget for kvalitetscontent ligger i en gennemtænkt strategi og dybe indsigter i din målgruppe. En overordnet contentplan sørger for, at indholdet bliver tilpasset og tilskåret dine forskellige kanaler i marketingmixet. Dernæst sættes contentproduktionen i gang, og det kan være tekst, billeder, video, artikler, e-bøger etc. Det sidste step er eksekveringen, der sikrer korrekt eksponering for din målgruppe, så dit content konverterer ordentligt.

Content marketing er en vedvarende og krævende disciplin, men dem, som mestrer disciplinen, belønnes med øget konverteringer og højere omsætning.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din contentstrategi?

Kontakt os

Er du vores næste case?

Vores kunder spænder vidt, og det samme gør vores løsninger. Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig – vi er altid klar med en snak og en kop kaffe.