Social og E-mail specialist

Markant søger Social og E-mail specialist

Vi arbejder med end-to-end løsninger

Nu kan du blive en del af Koldings digitale, kreative bureau. Vi er en arbejdsplads i rivende udvikling, der arbejder med end-to-end løsninger og rummer alt fra kreative kompetencer til digitale specialister. Og lige nu leder vi efter dig.

Social og E-mail specialist

Velkommen indenfor hos Markant!

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Nanna Rønn på telefon
+45 22 45 24 80 eller på mail nr@markant.dk.
Kan du engagere og aktivere målgrupper?

Som vores nye social og e-mailspecialist bliver du en nøglespiller i et digitalt team med høje ambitioner og matchende kompetencer. Så leder du efter en dynamisk og udfordrende stilling med masser af spændende kunder i et inspirerende arbejdsmiljø, kan du være godt på vej til at blive vores nye kollega.

Dine arbejdsopgaver

Med ansvaret for vores nøglekunder er dine opgaver e-mailmarketing og social media med speciale i at inspirere, engagere og aktivere målgrupper inden for både B2B og B2C. Du har ligeledes ansvar for, at social og e-mailmarketingstrategien har sammenhæng med den overordnede kundestrategi. Du er ekspert på dit område, hvorfor du helt naturligt også præger den overordnede strategi for den enkelte kunde med din erfaring, dataorienteret argumentation og stærke analytiske egenskaber.

Dine kompetencer

Du har solid erfaring med at arbejde med kommunikation og markedsføring på digitale medier. Du kan inspirere, engagere og aktivere målgrupper og har forståelse for synergien mellem de forskellige digitale kanaler. Vi forventer, at du er analytisk og detaljeorienteret, samt formår at anvende data til optimering. Desuden er det vigtigt, at du har flair for det tekniske (pixel, domæne verifikation, feedoptimering, segmentering, automatisering mm).

Vi forventer

- At du har min. 3 års erfaring fra lignende stilling, men ikke nødvendigvis fra bureau
- At du har stærke analytiske evner og en dataorienteret tilgang
- At du har indgående kendskab til betalt annoncering på sociale medier, herunder også LinkedIn
- At du er professionel og struktureret i din tilgang til dine kunder og opgaver
- At du kan tænke kommercielt og har forretningsforståelse
- At du er serviceminded, løsningsorienteret og positiv
- At du kan indgå i og bidrage fagligt og socialt
- At du er nysgerrig på ny viden og ønsker at udvikle dig i endnu højere grad
- At du kan fremvise stærke resultater fra tidligere stillinger
- Det er en fordel, hvis du har erfaring med internationale markeder
- At du har arbejdet med Organic Social på Facebook, Instagram og LinkedIn

Din profil

Den ideelle kandidat er fuld af engagement og holder af at arbejde sammen med kollegaer i et tæt samarbejde – men er selvfølgelig også god til at arbejde selvstændigt, er handlekraftig og tør tage beslutninger. Ligeledes er det et vigtigt, at du konstruktivt tør udfordre på tilgang og tiltag på cases, samt at du er struktureret, proaktiv, kreativt tænkende og har stærke analytiske evner.
Du elsker at samarbejde med folk på tværs af kompetencer, afdelinger og interesser, har humor og trives i et miljø med en uformel og fri tone. Erfaring fra en lignende stilling er væsentligt, men det behøver ikke nødvendigvis at være bureauerfaring.

Om arbejdspladsen

Hos Markant stræber vi efter at alle har en fleksibel arbejdsuge med plads til hverdagen. Det betyder bl.a. mulighed for flere faste hjemmearbejdsdage hver uge og en arbejdsplads med frihed under ansvar. Det er vigtigt for os at være en arbejdsplads med højt til loftet, og at hver medarbejder har indflydelse på processer og arbejdsgange.