Kompetencer

INDSIGT

Eksekvering
med et digitalt
og datadrevet mindset

Strategi

Strategier der rammer plet, hver eneste gang!

Det strategiske fundament er afgørende, og den rigtige digitale strategi løfter dit brand, salg, kendskab og konvertering, men kun når strategien går hånd i hånd med kreativiteten.

Branding

Ved du, hvordan dine kunder oplever dig?

Dit brand er bestemt af, hvordan dine kunder oplever dig, uanset hvilken platform. Vi kommer helt ind til kernen og får samtidig afdækket dine kunder og deres adfærd, behov og købsmønster.

KOMPETENCER

Kreativ og digital eksekvering baseret på indsigter og data

Relevant og effektiv kommunikation

Alt hvad vi skaber for dit brand er baseret på data. Men ikke bare data for datas skyld. Data tilsat vores indsigt og erfaring. For uden data lever selv det mest kreative indhold et liv uden publikum.

Vi giver dine kunder indhold, der giver svar, skaber værdi eller underholder, så dit brand er til stede på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt med relevant indhold.

SERVICES

Vi følger altid din kommunikation helt til dørs

Vi eksekverer og implementerer indsigtsfuldt og erfarent på alle platforme, følger op, tester og justerer, indtil dit brand får den opmærksomhed, det fortjener.

Indhold der fænger

Uanset platformen er synlighed og engagement kodeordene, når vi udvikler indhold, og vi sikrer selvfølgelig en løbende effektmåling af vores arbejde. Vi hjælper jer med at planlægge og producere indhold med en gennemtænkt content marketing strategi, der tager højde for dit brand og dine kunders behov. Vi sætter os ind i dine målgrupper og ved, hvor de opsøger informationer, så vi kan udvikle content markedsføring, der skaber sammenhæng på tværs af alle medier.

Fødevare emballage

Vores team Fødevaretjenesten serverer løsninger inden for kommunikation, emballager og design, der virker på tværs af alle platforme. Vores team består af dedikerede fødevarekommunikatører samt et bredt netværk af specialister inden for fødevarekommunikation, herunder trend- og analysebureauer, fotografer, madstylister og interesseorganisationer.

Visuel identitet og kreative kampagner

Uanset om vi udvikler kampagner, koncepter eller visuelle identiteter er resultatet langtidsholdbare, kreative løsninger med afsæt i indsigt og strategi. I den kreative proces omsætter vi viden og indsigt, budskaber og værdier til strategisk design med løsninger, der er tilpasset de relevante målgrupper. Vi arbejder med alle typer kampagner inden for branding, leadgenerering, oplysning og salg, og fælles for vores kampagner og koncepter er, at de altid båret af den gode ide, der i den sidste ende skaber resultater – både lokalt, regionalt, landsdækkende og i det store udland. På baggrund af mange års erfaring arbejder vi med brandstrategier og designmanualer og sikrer, at designet udlever det, dit brand rummer.

Digitale kompetencer

Digitale løsninger og strategier kræver, at man arbejder hurtigt for at kunne udnytte mulighederne. Vi arbejder datadrevet og indsigtsbaseret med digital eksekvering på alle digitale medier og selvfølgelig medieindkøb. Hvor meget vi skal håndtere, er op til dig. Du får samme høje service uanset om vi kun håndterer den digitale eksekvering, eller vi varetager totalstrategi med både mediestrategi og digital eksekvering inkluderet.