Kompetencer

Det starter med indsigt

Uanset om du har behov for en målrettet digital strategi eller den mere konventionelle reklamekampagne, visuel identitet eller konceptudvikling, så starter det med, at vi sætter os sammen og lærer hinanden at kende. Herefter lærer vi dit marked og din målgruppe at kende og konverterer vores nye viden til værdifuld indsigt, der i sidste ende øger kendskab og flytter markedsandele.

Strategi

Strategien er den langsigtede plan for de tanker, der ligger til grund for enhver vellykket markedskommunikation uanset medie, kanaler eller discipliner. 

Koncept

Ingenting bør gøres halvt. Så uanset opgaven, skal der være styr på de overordnede tanker – og på hvordan de hænger sammen og bliver til virkelighed.

Design

Logo, website, service, brand, kommunikation? Hvis du spørger os, så er alt er i princippet design. I hvert fald hvis det skal virke ordentligt.

E-mail

Det er ofte den mest oplagte vej, der fører til et ja fra kunden. E-mail er i dag stadig en af de bedst konverterende kanaler.

Content

Dit budskab formidler ikke sig selv. Vi hjælper dig med den rette contentstrategi og udarbejder alt det materiale, som din virksomhed skal kommunikere online.

SEO

Synlighed starter med at blive fundet. Vi hjælper dig med SEO, så du kan forbedre din rangering på Google og få bedre konverteringer. 

Google Ads

Nå ud til potentielle kunder, når de søger efter virksomheder som din på Google. Vi hjælper dig med internettets mest udbredte annoncesystem.

Social Ads

Vi hjælper dig med strategi, segmentering og indhold, når du skal tilrettelægge og producere annoncer til sociale medier.

Organic Social

Uanset hvor meget du bruger på annoncering online, så skal du huske den organiske indsats. SoMe-kanaler er ofte den mest direkte vej, når du skal tale direkte til følgere og fans.

Inbound marketing

Det er nu engang sjovest, når din marketingindsats resulterer i varme leads, der konverterer. Vi hjælper dig med den rette inbound marketingstrategi.