d

VI ER MARKANT

Lad os arbejde sammen

Kompetencer

Giv dit brand den
opmærksomhed det fortjener

skaerm

01

data
Kompetencer

Kreativt content med
et digitalt mindset

Alt hvad vi skaber for dit brand er baseret på data. Men ikke bare data for datas skyld. Data tilsat vores indsigt og erfaring. For uden data lever selv det mest kreative indhold et liv uden publikum. Derfor bruger vi data til at skabe relevant, kreativt og værdiskabende content, der med afsæt i en stærk digital strategi udlever kernen i dit brand og skaber det resultat, vi sammen har sat op. Det er et kontinuerligt arbejde, for vi efterlader dig ikke med en plan og en strategi. Vi eksekverer og implementerer indsigtsfuldt og erfarent på alle platforme, følger op, tester og justerer, indtil dit brand får den opmærksomhed, det fortjener.

Strategi

Undgå spredt
fægtning

09

Det er nemt at blive fristet af at sige alt til alle. Det er her, vi kommer ind i billedet. For det strategiske fundament er afgørende, når du skal ramme din målgruppe på det rigtige tidspunkt med det rigtige budskab på det rigtige medie. Den rigtige digitale strategi løfter dit brand, dit salg, dit kendskab og konvertering, men kun når strategien går hånd i hånd med kreativiteten.

Branding

Branding er mere
end good looks

32

Branding handler ikke kun om, hvordan du ser ud, og hvordan du lyder. Dit brand er også bestemt af, hvordan dine kunder oplever dig – uanset hvilken platform, der er tale om. Når vi arbejder med branding, kommer vi helt ind til kernen og får samtidig afdækket dine kunder og deres behov. Vi er eksperter i at definere dit brands kerne og få formuleret dit brandløfte og kernefortælling

Eksekvering

Vi sætter handling
bag ordene

99

Digitale løsninger og strategier kræver, at man arbejder hurtigt for at kunne udnytte mulighederne. Det skaber mange fordele, og uanset hvor meget eller lidt vi håndterer for dig, skal det være let. Vi holder styr på online kampagner og selvfølgelig resultaterne, håndterer sociale medier, opdaterer websites og sikrer, at dit e-mailflow kører optimalt.

Effektivt content
Hvert sekund er der 20.000 brugere på Facebook.
Bliver du set?

Undersøgelser viser, at kunder er mere tilbøjelige til at handle med virksomheder, der er synlige online. Derfor er opbygningen af dit website og din webshop altafgørende for, at besøget ender med et køb og gerne et genkøb. Vi kortlægger customer journey, så vejen til køb er så optimal som muligt og sikrer, at dit website altid er i tråd med kampagner, brand og visuel identitet.
Vi varertager alle dele af processen, fra udvikling af wireframes og design til implementering, vedligeholdelse og overvågning. Vi kender din målgruppes online adfærd og indtænker altid website og webshop i sammenhæng med øvrige digitale indsatser, så du får skabt mest mulig trafik.

Effektivt content handler om at give dine kunder indhold, der giver svar, skaber værdi eller underholder, at være tilstede på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt med relevant indhold. Uanset platformen er synlighed og engagement kodeordene, når vi udvikler indhold, og vi sikrer selvfølgelig en løbende effektmåling af vores arbejde. Vi hjælper jer med at planlægge og producere indhold med en gennemtænkt content marketing strategi, der tager højde for dit brand og dine kunders behov. Vi sætter os ind i dine målgrupper og ved, hvor de opsøger informationer, og uanset om det skal være indhold til Facebook, Instagram, LinkedIn, blogs, YouTube, dit website eller nyhedsbreve, sørger vi for at udvikle content markedsføring, der skaber sammenhæng på tværs.

Uanset om vi udvikler kampagner eller koncepter er resultatet langtidsholdbare, kreative løsninger med afsæt i indsigt og strategi. Det handler om at skabe en stærk positionering og en god kundeoplevelse ved at differentiere dit brand og din virksomhed fra mængden. Vi arbejder med alle typer kampagner inden for branding, leadgenerering, oplysning og salg, og fælles for vores kampagner og koncepter er, at de altid båret af den gode ide. Og uanset målet med din kampagne kan du være sikker på, at vi skaber den sammenhæng, relevans og opmærksomhed, der i den sidste ende skaber resultater – både lokalt, regionalt, landsdækkende og i det store udland.

Den famøse røde tråd er altafgørende, når dit brand står ansigt til ansigt med eksisterende og potentielle kunder. Din visuelle identitet skal være gennemgående på tværs af alle kanaler, og derfor er den visuelle identitet altid skabt med omtanke for sammenhæng. Vi udvikler stærke, visuelle identiteter, der både skaber det nødvendige gode førstehåndsindtryk og står stærkt mange år frem i tiden. Altid med udgangspunkt i eksisterende værdier og med det bedste for brandet for øje. I den kreative proces omsætter vi viden og indsigt, budskaber og værdier til strategisk design med løsninger, der er tilpasset de relevante målgrupper. Vi arbejder med brandstrategier, designmanualer, visuelle identiteter, emballagedesign og webdesign og sikrer, at sammenhængskraften gennemsyrer det grafiske design på tværs af alle medier. På den måde kan du være sikker på, at designet udlever det, dit brand rummer.

Med video marketing og kampagnefilm får du mulighed for at nå din målgruppe og rykke hurtigt på din kommunikation. Vi arbejder målrettet og professionelt med storyboards, og så sikrer vi selvfølgelig, at filmproduktionen kan anvendes på mange forskellige medier.

Vi sætter scenen, når du vil gøre dig gældende på lærredet med film og videoproduktioner. Vi har inhouse kompetencer med mange års erfaring i filmproduktion, konceptudvikling og indhold til film og 3D med kompromisløs kvalitet, uanset om vi producerer videocontent til SoMe og websites eller større brandingfilm.

Kreativitet

Indhold
der fænger

Er kreativt content altid godt content? Ikke nødvendigvis. Selvom kreativiteten er en rød tråd i alt, hvad vi foretager os, er den altid velovervejet. For os er godt, kreativt content den slags, der betyder noget, som fortæller en god historie, der er i tråd med dit brand. Men det er også relevant indhold, der fænger din målgruppe og skaber værdi.

Derfor har kreativiteten altid bund i indsigt og data. Der er altid behov for et stærkt afsæt for kommunikationen, en brandplatform, en contentplan, der spiller sammen med en stærk digital strategi og øvrige indsatser, der sikrer, at dit brand forstærkes og driver kundeemner til dit website.

Viden

Udsigt
til indsigt

Rå data giver som udgangspunkt ingen værdi. Værdien opstår først i det øjeblik, vi anvender data som løftestang for kreativiteten og som grundlag for udarbejdelse af en digital marketing strategi og en stærk contentplan. Først da kan vi sikre, at din målgruppe eksponeres for relevant og effektiv kommunikation og på den måde bygge en stærk og værdifuld relation. Du får del i vores indsigt i datadrevet content gennem sparring og rådgivning gennem hele processen, for selv om arbejde med data er kompliceret, er det vores overbevisning, at det skal være let at forstå.