Google Ads Specialist

Vi søger Google Ads Specialist

Vi arbejder med end-to-end løsninger

Markant er et marketingbureau, der arbejder med end to end-løsninger
og rummer alt fra kreative kompetencer til digitale specialister. Vi er i
rivende udvikling og søger derfor en stærk Google Ads Specialist med
tiltrædelse hurtigst muligt.

GOOGLE ADS SPECIALIST

Velkommen indenfor hos Markant!

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Trine Bøndergaard Jakobsen på telefon 28 45 73 11 eller på mail tb@markant.dk.
Arbejdsopgaver

Med udgangspunkt i din viden og kundernes dataindsigter skal du udarbejde solide paid search strategier for en bred portefølje af kunder. Du kommer til at arbejde med alt fra e-commerce virksomheder, hvor feeds og shopping spiller en altafgørende rolle til virksomheder, hvor fokus ligger på de bløde KPI’er, som fx sessionsvarighed. Dine arbejdsopgaver spænder over hele Google Ads stacken – alt fra Search ads, Google shopping, Display, YouTube og Custom Intent samt udarbejdelse og optimering af Google Ads. Du bliver en del af et stærkt strategisk, digitalt team, hvor du bliver ansvarlig for din egen kundeportefølje og for at bidrage til teamets faglige udvikling.

Hvad vi forventer

Du har gode analytiske evner og et datadrevet mindset, der betyder, at du mestrer råd-givning og planlægning af budgetter og strategi og tager ansvar for at orientere kunderne om indsigter og anbefalinger til optimering. Derfor indgår du også naturligt og proaktivt i afholdelse af kundeog rapporteringsmøder, ligesom du kan håndtere setups for stort set alle typer af kunder på en analytisk og strategisk måde. Samtidigt er det væsentligt, at du kan drive din egen faglige udvikling, og at du bidrager til den faglige udvikling i teamet på tværs af de digitale discipliner. Vi forventer, at du er opsøgende, nytænkende og kommerciel i din måde at gå til opgaverne på – og at du selvfølgelig er professionel i din tilgang til kunderne.

Dine kvalifikationer

Erfaring med optimering af shopping feeds
Erfaring med Google Analytics & Google Merchant Center
Erfaringer med prissammenligningstjenester og Amazon vil være et plus
Erfaren bruger af Excel/Google sheets
Erfaring med at anvende data- og webanalyse til at skabe
indsigter og optimere
Erfaring med udarbejdelse af tekstannoncer
Erfaring med marketing automation setups

Det kan vi tilbyde

Hos Markant vægter vi kvalitet, resultater, relationer og humor højt. Vi skaber vedvarende resultater for vores kunder, fordi vi hjælper hinanden og gør hinanden stærkere. Vi prioriterer at have en fleksibel hverdag, hvor du med frihed under ansvar kan forme din egen arbejdsuge.