d

VI ER MARKANT

Lad os arbejde sammen

Fødevaretjenesten

Vi serverer kommunikation,
emballage og design

TIL TJENESTE

Fødevaretjenesten

Fødevaretjenesten. Det er et navn, der forpligter. Og det er lige netop derfor, vi har valgt det. Fordi vi føler os forpligtet til at levere god gedigen fødevarekommunikation i en verden, hvor der kommer flere og flere varer og budskaber på hylderne og i webshops. Fordi vi elsker mad. Og gennemtænkt kommunikation.

Ta’ mig

Effekten

Gennemtænkt emballagedesign – et godt afsæt for effektfuld branding og øget omsætning.

Emballagedesign er et effektfuldt værktøj. I en tid, hvor alle har svært ved at trænge gennem mediestøjen, giver et stærkt emballagedesign mulighed for at aflevere et unikt budskab til kunden i selve købsøjeblikket.

Hos Fødevaretjenesten opererer vi med ta’ mig-effekten, der består af 3 dele, nemlig information, funktion og oplevelse. Denne treenighed skal tilsammen kommunikere al den dedikation, der er lagt i produktet – også fra vores side. Vi er eksperter i processen fra start til slut, fra produktudvikling og design til rentegning og tryk.

Fødevaretjenesten – til tjeneste

Hvis du også
vil ramme dine kunder effektivt.

Fødevaretjenesten er sat i verden for at servere løsninger inden for kommunikation, emballager og design, der virker på tværs af alle platforme. Vores team består af dedikerede fødevarekommunikatører samt et bredt netværk af specialister inden for fødevarekommunikation, herunder trend- og analysebureauer, fotografer, madstylister og interesseorganisationer.

Kontakt Anne Marie på: +45 23 60 30 36