Fra kvalificerede
leads til betalende
medlemmer

Målgruppe: Privat
Mål: Skab kvalificerede leads til bearbejdening

Se mere om ProRepubliQ

Case: ProRepubliq

Et fremadstormende træningskoncept

ProRepubliQ er et træningskoncept med franchises fordelt på seks store danske byer. Træningskonceptet er bygget op omkring individuel holdtræning med fokus på træningsglæde, fællesskab og fantastiske resultater. Holdtræningen består af højintens træning kombineret med eget pulssystem og personlige instruktører.

inbound marketing

En digital salgs- og marketingindsats

Udfordring: Indhent de kvalificerede leads

ProRepubliQs udfordring bestod i at skabe et kontinuerligt flow af leads til bearbejdning. Trænings- og kostbranchen er et konkurrencepræget marked, hvor målgruppens behov ofte er impulsstyret – og det er derfor ikke helt lige til at skabe kvalificerede leads. 

Trænings- og kostbranchen er også en branche, hvor leadpriser generelt er højere end gennemsnittet. Specielt i storbyerne, hvor befolkningstætheden er større, er antallet af udbyder stort. Kernen i udfordringen er kvalificerede leads, der matcher ProRepubliQs træningskoncept og har potentiale til at blive faste, betalende medlemmer. 

Løsning: Inbound setup med e-mail-automation flow

Løsningen er et inbound setup, hvor der kontinuerligt indhentes leads til bearbejdning. Alle leads hentes via leadannoncering på Facebook, hvor målgruppen tilbydes 4x gratis træningssessioner. Efter udfyldelse af leadformular kontaktes leadet per telefonen for at aftale nærmere omkring første prøvetræning. 

Da målgruppen er kendetegnet ved at have et impulsstyret behov, så de er ikke nødvendigvis klar til en prøvetræning efter første kontakt over telefonen. Derfor bliver leads løbende bearbejdet og opvarmet gennem et email automation flow med fokus på at italesætte målgruppens indvendinger, dele medlemmernes positive trænings- og vægttabshistorier samt generel inspiration fra træningscentrene. Dermed bliver leadet bearbejdet, så ProRepubliQ forbliver top-of-mind, når de endelig vælger at tage springet og blive en del af træningsfælleskabet. 

Kontakt os

Er du vores næste case?

Vores kunder spænder vidt, og det samme gør vores løsninger. Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig – vi er altid klar med en snak og en kop kaffe.

ProRepubliQ

Task

Rebuild a unified visual system for the advertising agency, made of steel which can change the world in a while.